Новогодишна екскурзия до Атина с автобус за 4 дни - стандартен вариант

Нова Година 2016 в Атина - стандартен вариант
от 349 лв.

Вашата оценка 5 от 2 гласа
Маршрут:
Пловдив - София - Дупница - Благоевград - Атина - Благоевград - Дупница - София - Пловдив

Продължителност:
4 дни / 3 нощувки

Транспорт:  Автобус

Програма
Новогодишната екскурзия до Атина е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в Атина и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Атина, факултативна екскурзия до Коринтския канал, Нафплио, Микена (отвън). Настаняването е в хотел 3 звезди.

1-ви ден, 30.12.2016 - Пловдив - София - Атина ~ 790 км.
04:00 ч. – отпътуване от хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят. 07:00 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 06:30 ч. Спирка в Дупница в 08:00 ч и в Благоевград в 08:30 ч. за клиентите, които биха желали да се качат от тези градове. Вечерта - пристигане в Атина. Настаняване. Вечерна пешеходна разходка в квартала „Плака” - стария град на Атина, живописно разположен в подножието на Акропола. Нощувка.

2-ри ден, 31.12.2016 - Атина
Закуска. Туристическа програма в Атина с екскурзовод на български език: панорамна обиколка на града – пл. „Омония“, пл. „Синтагма”, Парламента, храма на Зевс, стария олимпийски стадион, Арката на император Адриан. Посещение на Акропола (входната такса се заплаща допълнително – 12 евро). Свободно време в центъра на града с възможност за посещение на музеи – новия музей на Акропола, Националния археологически музей и др. Възможност за новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

3-ти ден, 01.01.2017 - Атина - (Коринтски канал - Нафплио - Милена) ~ 160 км.
Закуска. Свободно време в Атина или по желание и срещу допълнително заплащане от 38 лева на човек - целодневна екскурзия до областта Арголида на полуостров Пелопонес (отпътуване от хотела в 11.00 ч.): фотопауза при Коринтския канал, Нафплио – древен град, живописно разположен в Арголическия залив, първа столица на гръцката държава след Освобождението; Микена - прочутото царство на Агамемнон (археологическият обект се разглежда отвън). Доплащане 38 лв на човек при минимум 20 записани туристи. Цената включва транспорт, екскурзовод на български по програмата и не включва такси за музеи. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

4-ти ден, 02.01.2017
Закуска. Отпътуване по маршрут Атина - Солун - София. Късно вечерта - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.
ЦЕНИ:
Дата Възрастен в двойна стая Трети възрастен в двойна стая на доп. легло Възрастен в единична стая Деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни Деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен
28.12.2016 349 лева 349 лева 448 лева 299 лева 319 лева

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
  • Транспорт с луксозен автобус по програмата
  • 3 нощувки със закуски
  • Водач на групата от България
  • Екскурзоводско обслужване

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро - 8 лева на човек (заплаща се предварително от България)
  • Екскурзия до Пелопонес - 38 лева на човек (по желание, заявява се и се заплаща предварително от България, а не на място)
  • Такси за вход в музеи, билети за корабчета, билети за градски транспорт и пр. - по желание, на място
  • Новогодишна вечеря - Варианти за Новогодишна вечеря ще бъдат предложени след 01.11.2016 г.

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ:
  • депозит от 30% при записване
  • доплащане - до 14 дни преди датата на отпътуване