Нова година на Лефкада в IOANIAN BLUE BUNGALOWS & SPA RESORT 5*

Нова година 2016 на остров Лефкада - автобусна екскурзия и 5-звезден хотел
от 405 лв.

Вашата оценка 5 от 1 глас
Маршрут:
София - Кулата - Солун - Козани - Йоанина - Превеза - О-в Лефкада

Продължителност:
5 дни / 3 нощувки

Транспорт:  Автобус

Програма

Дата База Възрастен в двойна стая Трети възрастен в двойна стая Възрастен в единична стая Дете 0-11,99 г с двама възрастни в двойна стая
30.12.2015 HB 360 лв. 320 лв. 495 лв. 150 лв.


Новогодишната екскурзия до остров Лефкада, Гърция е 5-дневна и включва 3 нощувки с 3 закуски и 2 стандартни вечери в хотел Lefkas 3* на остров Лефкада (настаняване в реновирани), празнична Новогодишна вечеря с музика на живо, панорамна обиколка на град Лефкада и посещение на Янина.

1-ви ден, 30.12.2015 - София - остров Лефкада ~ 680 км.
Отпътуване от София в 22:30 ч., от храм-паметник "Св. Александър Невски", по маршрут София - Янина - Превеза - остров Лефкада. Островът е свързан с континенталната част с малък мост.

2-ри ден,31.12.2015 - остров Лефкада
Пристигане на острова преди обяд. Настаняване в хотел Lefkas 3*. Свободно време за почивка и приготовления за празничната нощ. Празнична Новогодишна вечеря и посрещане на 2016 година. Нощувка.

3-ти ден, 01.01.2016 - остров Лефкада
Закуска. Свободно време за почивка, разходки или по желание и срещу допълнително заплащане от 20 евро на човек - морска разходка с куизен кораб.
Около 14,00 часа ще се отправим към пристанището Нидри, откъдето с кораб отплаваме на 3-часова морска разходка, при която ще посетим остров Меганиси, където ще видим пещерата Папа Николис, островите на фамилия Онасис Спарти, Скорпиди. Ще минем и покрай известният остров Скорпио - частен остров, до скоро собственост на фамилията Онасис, а от 2013 г. е собственост на дъщерята на руският милиардер Риболовлев. Пристигане на пристанище Нидри. Прибиране в хотела, свободно време. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден, 02.01.2016 - остров Лефкада - град Лефкада
Закуска. Полудневна екскурзия до едноименната столица на острова Лефкада, разположена на Североизточната част на острова. По време на пешеходна обиколка, ще видите площад „Св. Спиридон“ и църквата „Св. Спиридон“, италианската църква „Св. Мина“, църквата „Пантократор“. Свободно време за разходка.
В 14:00 часа - по желание и срещу допълнително заплащане от 15 евро на човек - полудневна екскурзия до Парга - малък град, разположен покрай естествен залив, като къщите му са разположени от брега нагоре по хълмовете. Заобиколен от маслинови и портокалови горички, и макар и разположен на континенталната част, притежава атмосферата на остров. Свободно време за разходка, заведения или пазаруване на сувенири и подаръци. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

5-ти ден, 03.01.2016 - остров Лефкада - Янина - София
Закуска. Напускане на хотела и отпътуване за Янина - най-големият град в Епир и столица на префектурата. Пешеходна обиколка на Янина при която ще видите Цитаделата, величествената синагога, действаща в разцвета на романиотската еврейска общност, но вече затворена, крепостта Иц Кале, където Али Паша построява двореца си. С корабче ще посетите остров Йоанина (Ниси) в североизточната част на езерото. Там ще откриете колоритно селище с типични сгради и исторически манастири. При възможност - свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВАТ:
 • Транспорт с автобус по програмата
 • 3 нощувки с 3 закуски и 2 стандартни вечери в хотел Lefkas 3*
 • Празнична Новогодишна вечеря с музика на живо
 • Панорамна обиколка на град Лефкада
 • Посещение на Янина
 • Медицинска застраховка
 • Водач на групата от България

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Доплащане за застраховка на лица от 65 г до 70 – 2 лв ; от 70 до 75 г – 4 лв ; над 75 г – 8 лв
 • Полудневна екскурзия до Парга - 15 евро на човек при минимум 15 пълно плащащи
 • Полудневен круиз Йонийски острови - 20 евро а човек при минимум 15 пълно плащащи
 • билет за корабчето в Йоанина до острова на Али паша - 4 евро

Изберете хотел по програмата
О-в Лефкада
360 лв.
Етикети: